CLUB REBEL

Gezond en gezellig op één plek

GROEPS FITNESS

Een goede warming-up is erg belangrijk. Het lichaam moet eerst goed warm zijn voordat u met de toestellen kunt beginnen, daarom geven wij bij Circuit fitness een warming-up op muziek van een half uur. Een andere mogelijkheid is cardio-fitness. Cardio-Fitness is Fitness in de fitnesszaal onder begeleiding, waarvan de warming-up zal plaatsvinden op de Cardio-apparatuur. Met Cardio-apparatuur kunt u constant de hartslag controleren en is daardoor ook in staat om diverse programma’s voor u persoonlijk op te stellen zoals bijvoorbeeld ververbranding, conditie etc.

Fitness

Met gebruikmaking van speciale toestellen komen al uw spieren bij fitness systematisch aan bod. Fitness is voor iedereen, omdat de zwaarte van de oefening bij ieder toestel geregeld kan worden. Fitness kan dienen als basis of ter ondersteuning voor andere sporten, maar is geen bodybuilding. Tijdens de Fitness-lessen kunt U kennis en ervaring met de Fitness toestellen opdoen.

Figuurverbetering

Met Fitness kunt U verbluffende resultaten behalen. Wij bieden U deskundige begeleiding. Uitgebalanceerde trainingsschema’s en circuittrainingen voor beginners en gevorderden en een persoonlijke benadering. Naast de groepstraining voor dames, heren en gemengde groepen is er ook gelegenheid om onbeperkt vrij te trainen. Door fitness krijgt U een betere stofwisseling en meer (vet)verbranding. Dus ideaal om af te slanken in combinatie met een voedingsadvies.

Lesuren Cardio/Circuit-fitness

De lesuren fitness vinden plaats op maandag t/m donderdag. Zowel ’s morgens, als ’s avonds; Een fitnesstraining is een groepsles en duurt 60 minuten waarvan een half uur in de zaal wordt uitgetrokken voor de warming-up. Het Iaatste halfuur gaat u gezamenlijk met behulp van fitnesstoestellen de lokale spieren trainen.