CLUB REBEL

Gezond en gezellig op één plek

JIU-JITSU

Goed voor de verdediging en de conditie
De uitspraak “ ik ben niet bang want ik kan hard lopen” ligt velen in de mond bestorven. Vandaar dat wij hier een Japans citaat over JIU-JITSU tegenover stellen:“Driemaal gewapend is hij die vaardig is in Jiu-Jitsu”

Jiu-Jitsu is een zelfverdedigingsport bij uitstek. Bovendien is het nog goed voor de conditie ook. Bij Jiu-Jitsu leert men het lichaam zo goed mogelijk te gebruiken, terwijl er ook aan mentale training wordt gewerkt. De combinatie van die twee kweekt zelfvertrouwen en rust, iets wat nodig is voor een effectieve zelfverdediging.

JIU-JITSU technieken.

Jiu-Jitsu kent onderdelen als slaan, werpen, stoten met de vuist, steken met de vingers, trappen, verwurgen, aanvallen op gewrichten (buigen en verdraaien) en gevechtshandelingen uit het JUDO, KARATE, AIKIDO en KICK-BOXING die elke vezel van uw lichaam trainen en uitschakelen of op afstand houden. Een sport die ook heel geschikt is voor vrouwen of meisjes die met weinig kracht toch ongewenste aanvallers van het lijf kunnen houden. Vandaar dat technieken van Jiu-Jitsu veelvuldig gebruikt worden in zelfverdedigingscursussen.

JIU-JITSU op het hoogste niveau!

Sensei Ad Rebel is met zijn 7e dan Jiu-Jitsu één van de hoogste Dan houders van Nederland. Daarnaast is onze Sensei jurylid op europese kata toernooien. Hij ziet dan ook secuur toe op de kwaliteit van alle lessen en geeft zelf nog les aan de volwassenen.

Is jouw interesse gewekt, bel gerust voor meer informatie, of kom een keer langs, u bent van harte welkom voor een proefles. Vanaf 8 jaar wordt er onderwezen in Jiu-Jitsu.

Club Rebel is aangesloten bij de Judobond en Nederlandse Vereniging van Judo en Jiu Jitsu Leraren (NVJJL).